AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

23.04.2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda düzenlenen törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku içinde kutladık.

Nis

Okul sporları kapsamında 03.04.2024 tarihinde düzenlenen geleneksel okçuluk müsabakalarında yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde yarışan öğrencilerimiz takım olarak kızlarda il 4. sü, erkeklerde ise il 2. si oldu.

Nis

Okul sporları kapsamında 03.04.2024 tarihinde düzenlenen geleneksel okçuluk müsabakalarında küçük kızlar ve erkekler kategorilerinde yarışan öğrencilerimiz takım olarak kızlarda İl 1. si, erkeklerde ise İl 4. sü oldu.

Mrt

25.03.2024 tarihinde düzenlenen okullar arası küçükler oryantiring il şampiyonasında küçükler erkek okul takımımız açık ara farkla il 1. si oldu.

Mrt

21.03.2024 tarihinde okulumuzun konferans salonunda ve daha sonra okul bahçesinde nevruzu kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Mrt

Afyonkarahisar Merkez İlçe Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nda İho 8-A sınıfından Zeynep Çınar adlı öğrencimiz Kulami oyununda 1.oldu. 7-B sınıfından öğrencimiz Zuhur Quasemi ise Pentago oyununda 2.oldu.

Mrt

Okulumuzda velilerimize yönelik bağımlılıkla mücadele semineri gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan programla İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda Razaman-ı Şerif hazırlıkları kapsamında din kültürü ve ahlak bilgisi tarafından bu ay ile ilgili dikkat çekici bir pano hazırlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize verilen eğitimin ardından deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

Şbt

5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz 15.02.2024 tarihinde sinemada Rafadan Tayfa Hayrimatör filmini izledi.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimiz Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji'ni gezerek okul hakkında bilgi edindi.

Şbt

Okul sporları kapsamında düzenlenen dart müsabakalarına yıldız kızlar ve yıldız erkekler dart takımlarımızla katıldık.

Şbt

TEKNOFEST 2024 yarışma başvuruları başladı.