AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Ekm

Okul müdürümüz Nihat Selek 5. sınıf öğrencilerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

Ekm

16.10.2016 tarihinde okulumuzda okul aile birliği ve genel veli toplantısı yapıldı.

Ekm

14.10.2016 tarihinde okulumuz tüm öğrenci velilerinin katkılarıyla hazırlanan aşure tüm öğrencilerimize ve Cuma namazı sonrası Kırklar Camii cemaatine dağıtılmıştır.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda bir tören düzenlendi.

Haz

12.06.2015 Cuma günü saat 14.00’te Valimiz Sayın Hakan Yusuf GÜNER, İl Genel Meclisi Başkanı Salih SEL, İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, Şube Müdürü Gürbüz BIDIK, Şube Müdürü Hikmet TUNCER ve okul müdürlerinin katılımıyla, okulumuzda 2014-2015 Eğitim Öğretim ders yılı kapanış programı yapıldı.

May

27 Mayıs 2015 tarihinde okulumuzda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu projelerin sergilendiği bilim fuarı düzenlendi.

Nis

Okulumuzda yapılan törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutladık.

Nis

Peygamberimiz Hz. Muhammed´in (s.a.v.) doğum yıldönümünde onu anmak ve daha iyi anlamak amacıyla okulumuzda Kutlu Doğum Programı yapıldı.

Nis

Okulumuz Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü´ndeki tüm birimleri ziyaret etti.

Mrt

18 Mart 2015 tarihinde okulumuz çevresinde bulunan camilerde görevli hocaların da katılımıyla Çanakkale şehitlerimizi andık.

Mrt

Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet Ertürk okulumuza Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında yapılacak olan bilgi yarışmasının kaynak kitabı olan "Siyer-i Nebi" eserini öğrencilerimize hediye etti.