AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Şbt

Okul sporları kapsamında düzenlenen dart müsabakalarına yıldız kızlar ve yıldız erkekler dart takımlarımızla katıldık.

Şbt

TEKNOFEST 2024 yarışma başvuruları başladı.

Şbt

İzcilerimiz Bolu Aladağ Kamp Merkezi'nde kış kampı yaptı.

Şbt

İl çapında düzenlenen okullar arası bilek güreşi müsabakalarına katılan öğrencilerimizin tamamı derece alarak yarışmaları tamamladı.

Ock

Okulumuzda Afyonkarahisar Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan il denemesi yapıldı.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında okuılumuz dijital panosunda enerji verimliliği konulu videolar yayınlandı. Tüm sınıflarda enerji verimliliği konusundan bahsedilerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı sitesinde yayınlanan videolar izletildi.

Ock

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 6. sınıflara yönelik olarak hazırlanan sıfır atık ve geri dönüşüm konulu seminer 02.01.2024 tarihinde okulumzda gerçekleştirildi.

Ara

25.12.2023 tarihinde Ahmet İpek sucuklarının katkılarıyla sucuk ekmek günü düzenlendi.

Ara

Öğrencilerimizden gelen istek doğrultusunda okulumuzda yeni bir uygulama başlatıldı.

Ara

Yerli malı haftası kutlama etkinliğimize Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek de katıldı.

Ara

8. sınıf öğrencimiz Emirhan Temel Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okulma Yarışması'na katıldı.

Ara

5. sınıf öğrencilerimizle Afyonkarahisar Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi'ni ziyaret ettik.

Ara

Okul temelli sosyal sorumluluk projesi dersinde 8-A sınıfı öğrencileri ile sokak hayvanlarının beslenmesine katkıda bulunduk.

Ara

05.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda 5. sınıflara yönelik değerler eğitimi semineri verildi.

Ara

04.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda tüm öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.