AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Eyl

7 gün süren İstanbul, Beykoz "Asrın Dayanışması Kampı" güzel hatıralar ile tamamlandı.

Deprem bölgesinden gelen 650 öğrenciyi izcilikle tanıştırmak amacıyla 1000’i aşkın izcinin katılım sağladığı ortak bir kamp yapmak, her ile 1000 afet fidan tohum topları hazırlamak ve İstanbul’un tarihi mekânlarını gezmek amacıyla düzenlenen kamp bizim öğrencilerimiz için de çok verimli geçti.

May

Öğrencilerimizin yıl boyunca teknoloji ve tasarım dersinde yaptığı çalışmalardan oluşan sergimiz okulumuz konferans salonunda sergilenmektedir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni konferans salonunda yapıldı.

May

Okulumuz dijital panosunda gösterilmek üzere 40 hadisten oluşan bir video hazırlandı. Tüm öğrencilerimize ulaşacak şekilde her gün dijital panoda yayınlandı.

May

İzcilerimiz her hafta farklı etkinliklerle yıl boyunca faaliyetlerine devam ediyorlar.

May

8. sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavı uygulandı.

May

Sportif etkinlikler kapsamında; öğrencilerimiz ilgi duydukları alanlarda okulumuzda yapılan çalışmalara katıldı.  Okulumuzda atletizm, güreş, okçuluk, atıcılık, izcilik, zekâ oyunları vb. alanlarda okul takımları oluşturuldu.

May

Okul kütüphanemiz, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutuluyor ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlanıyor.

May

Rehber öğretmenimiz mezun öğrencilerimizin üst öğrenime yerleşme süreçlerinin takibi konusunda öğretmenlerimizi bilgilendirdi.

May

Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Mehmet Akif Ersoy İHO Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gülay Öztürk Ceyhan ve 5. sınıf öğrencilerini makamında kabul etti.

Nis

25 Nisan 2023 tarihinde Afyonkarahisar ili okullar arası Olimpik Okçuluk il şampiyonasında 6 öğrenciyle katıldığımız müsabakayı 6 dereceyle tamamladık.

26 Nisan 2023 tarihinde Afyonkarahisar ili okullar arası Geleneksel Okçuluk il Şampiyonasında 4 takımla katıldığımız müsabakayı 4 kupa kazanarak tamamladık.

Nis

Okulumuz konferans salonunda yapılan programla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.

Nis

Öğrencilerimiz mahallemizde bulunan camilerde, mescitlerde müezzinlik yapma ve namaz kıldırma gibi mesleki uygulamaları aktif şekilde gerçekleştiriyorlar.

Nis

İyilik ve yardımlaşma duygularımız ile birbirimize sahip çıkmamız gereken bu zor zamanlarda ülkece dayanışma içinde olmaya çalışıyoruz.

Nis

Okul rehber öğretmenimiz halkla ilişkiler ve kurum kültürü, iletişim, etkin dinleme ve beden dili, etkili ve güzel konuşma hakkında öğretmenlerimize yönelik sunum yaptı.